fbpx
Σχεδίαση & E-shop

Με όρεξη για δημιουργία , αλλά και αρκετό γούστο, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες στο Κιλκίς για όλο τον ψηφιακό κόσμο στις πιο λογικές τιμές της αγοράς.

Γιατί να έχετε ιστοσελίδα ;

 1. Δίνετε στην επιχείρησή σας μια πιο σύγχρονη και επαγγελματική εικόνα.
 2. Γίνεστε πιο εύκολα προσβάσιμος στο ευρύ κοινό.
 3. Κερδίζετε πόντους εμπιστοσύνης από μια καλή και οργανωμένη ιστοσελίδα.
 4. Επικοινωνείτε εύκολα και γρήγορα με τους υπάρχοντες αλλά και με τους δυνητικούς πελάτες σας.
 5. Διαφημίζεστε ευκολότερα, γρηγορότερα και οικονομικότερα από κάθε άλλο μέσο.
Τι παραπάνω σας δίνει το e-shop ;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ή e-shop σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε νέους πελάτες από περισσότερες και πιο απομακρυσμένες περιοχές, πιο άμεσες και αξιόπιστες πληρωμές και να παρουσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία όλη την γκάμα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ…..

Με λογικό κόστος δημιουργίας αλλά και συντήρησης της ιστοσελίδας σας, αναπτύσσουμε τη δική σας φιλοσοφία , χρησιμοποιώντας τη γνώση και τη φαντασία μας.

Εμφάνιση με κινούμενες εικόνες και video, μουσική επένδυση, αναλυτικές περιγραφές με όμορφη τυπογραφία είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία των sites που κατασκευάζουμε.

Φροντίζουμε με μηχανές αναζήτησης, ιστολόγια εύκολης πλοήγησης αλλά και κουμπιά ανακατεύθυνσης , να κάνουμε τη σελίδα σας όσο το δυνατόν πιο λειτουργική προς τον επισκέπτη.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια και την πιστοποίηση των websites μας με πιστοποιητικά SSL. 

Παρέχουμε την ευκολία της άμεσης επικοινωνίας με chatbox και instant messages ώστε να μην πάει χαμένο κανένα μήνυμα. 

Τα μυστικά μιας πετυχημένης ιστοσελίδας

 1.   Γρήγορη Απόκριση

 2.   Ευφάνταστη εμφάνιση

 3.  Γρήγορες και σαφείς επιλογές

 4.  Αποφυγή Σφαλμάτων

 5.  Ενημερωμένη και Ασφαλής

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ

 • Χρόνος Παράδοσης
 • Κόστος Κατασκευής
 • Κόστος Συντήρησης

Επειδή για μας είναι πρώτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση του πελάτη, θέτουμε τα χρονικά όρια έτσι ώστε να καλύπτουμε άμεσα την ανάγκη του αλλά και να έχουμε δημιουργήσει έναν ασφαλή και πλήρως λειτουργικό ιστότοπο.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος λοιπόν για την παράδοση μιας ιστοσελίδας είναι 12 εργάσιμες ημέρες . (Ανάλογα με τον όγκο εργασιών).

Ενώ για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτούνται τουλάχιστον 27-30 εργάσιμες ημέρες .
(Ανάλογα με τον όγκο εργασιών).

Η αλήθεια είναι πως το κόστος κατασκευής είναι μια πολύπλοκη εξίσωση που εξαρτάται από το είδος της σελίδας, το περιεχόμενό της, τις ώρες απασχόλησης και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
Όπως θα δούμε και στα πακέτα τιμών όμως, θέτουμε τη βάση της τιμολόγησης για μια νέα ιστοσελίδα προκειμένου ο επισκέπτης μας να γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος και να υπολογίσει αναλόγως το budget του

Φυσικά , μια ιστοσελίδα απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία συντήρησης και ενημέρωσης, η οποία διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη .
Για παράδειγμα ο όγκος δεδομένων της σελίδας, τα mail που θα έχει , καθώς και οι εφαρμογές που θα χρειαστεί , θα καθορίσουν μαζί με τις απαιτήσεις του , το τελικό κόστος συντήρησης.

ΜΑΖΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ

Στην ειδικά διαμορφωμένη μας αίθουσα :

 • Συζητούμε και σχεδιάζουμε τις μελλοντικές μας κινήσεις
 • Προβάλλουμε στον πελάτη τις ιδέες μας και τις διαμορφώνουμε με βάση τη δική του αισθητική
 • Αναπτύσσουμε νέα στρατηγική social media marketing
 • Συζητούμε και προτείνουμε ιδέες για νέες καμπάνιες, social media tips και άλλες μικροεφαρμογές που παρέχουν οι νέες δομές των κοινωνικών δικτύων
 • Προβάλλουμε Full HD videos με σχεδιασμό αποκλειστικά δικό μας αλλά και προτεινόμενα γραφικά στοιχεία που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στα social media

Εαν σας ενδιαφέρει η προβολή σας στα social media, εαν ολοένα και περισσότεροι συνεργάτες σας αναζητούν σε αυτά, εάν δε βλέπετε αύξηση στον κύκλο εργασιών σας παρ’ όλη την ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας , η γρήγορη και οικονομική λύση των social media σας δίνεται από εμάς προκειμένου να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα.

Μια επένδυση που σας απορροφά τη σκέψη και την οργάνωση της ψηφιακής σας προβολής και που σας φέρνει αισιοδοξία για ανάπτυξη της επιχείρησής σας και αύξηση των δυνητικών σας πελατών.